Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál Zdeňka Kubína_2010

2. 9. 2010

  Tak jako každoročně i letos byl pořádán Memoriál Zdeňka Kubína, tentokrát 12. rořník a to u příležitosti 125 let od založení sboru hasičů ve Svinčanech.

  Úvodem byl tradičně uspořádán nástup hasičských družstev na místní návsi, kde bylo oficiálně našemu sboru ve Svinčanech předáno "nové" hasičské auto. Následně se uctila památka Zdeňku Kubínovi na místním hřbitově a soutěže v požárním sportu mohli začít. Celkem se účastnilo 21 soutěžních družstev z toho 15 mužstev a  6 ženstev. Ukázkové a nesoutěžní bylo ještě jedno družstvo dětstev pod vedením zdatného ošetřovatele a trenéra Zdeňka Kubína.

Počasí se opravdu vyvedlo. Nálada byla nadmíru pozitivně sportovní. Návštěvníků se přišlo podívat takové množství, že jsme to raději přestali počítat.

Občerstvení bylo zajištěno a ošéfováno. Děti měli možnost využít skákací hrad a trampolínu. Pro ukázku bylo předvedeno profesionálně vybavené hasičské auto z elektrárny Chvaletice. Po odběhnutí klasického útoku dle pravidel požárního sportu se běžel neméně zábavný srandamatch. 

Po ukončení sportovního odpoledne nadále pokračovala zábava až do brzských ranních  hodin v doprovodu kapely PROMILE.

Věříme, že i vás tato tradiční sportovní akce dobře naladila, proto se už teď těšíme na magický 13. ročník  příští rok v září 2011.

Děkujeme za přízeň  - SDH Svinřany. 

 

 

 

zpět

 

Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Memoriál Zdeňka Kubína_2010